top of page

Loe Blogi

Parim 5 tärni hotell 2016 asub Lõuna-Itaalias. Saage tuttavaks BORGO EGNAZIA!


2016. aasta kõige paremaks 5 tärni hotelliks kuulutati maailmakuulsate Virtuoso reisiekspertide poolt muinasjutuline tsitadelli meenutav hiigelhotell Borgo Egnazia. Hotell asub Lõuna-Itaalia ehedas Apuulia piirkonnas, Bari lennujaamast vaid 40km kaugusel. Unikaalne ja luksuslik Borgo Egnazia on 2010. aastal avatud hallikate oliivisaludega ääristatud ja sillerdava Aadria mere keskel asuv uhke kindlushotell, mis on loodud Lõuna-Itaalia traditsionaalse puhkeküla (borgo) stiilis. Inspiratsiooni on siin saadud imelistest Apuulia viljakandvatest väljadest kombineerituna omakorda modernnse ja unikaalse arhitektuuristiiliga. Tegemist ei ole kaugeltki tavalise resort-tüüpi hotelliga. Siin puhates leiate end avastamas, mida tähendab sõna "uus kontsept" hotellimaailmas. Hotelliomanik Melpignano perekonnal on omapärane visioon siduda maagiline Apuulia rafineeritud külalislahkuse ja kultuurilise mitmekülgsusega. Hotelli arhitekt Pino Brescia sai disainimisel inspiratsiooni Apuulia taludest, maapiirkondadest ning sealse looduse lihtsusest. Innovatsiooniline lähenemine, autentsus ja tähelepanu kohalikele traditsioonidele on just see, mis siin hotellis tähelepanu paelub. Hotell on ehitatud rustikaalsest tuffist ja kohalikust paekivist. Kõik toad ja villad on heledates toonides, kaunistatud peene stiilitunnetusega maalähedaste detailidega. Juba hotellifuajeesse sisenedes tervitavad meid mandlitest ja teraviljast pungil korvikesed, linnupuurid, türkiisivärvi klaasist disainpudelid ja tubades pisikesed punutud dekoratiivsed taimeluuakesed. Meile jäi meelde askeldavate toateenijate imeline väljanägemine, malbe olek ja nende imeilus riietus. Itaalias on tõesti kõik viimase detailini ilus! Apuulia hõrk ja ehe toit on teada-tuntud osa kuulsast Vahemeremaade dieedist. Iga restoran selles hotellis annab garantii parimale maitseelamusele, kohalikele toiduainetele ja peenetundelisele teenindusele. Isegi kõige pisematele külalistele õpetatakse lasteklubis mozzarella juustu valmistamise saladusi! Merevaadet pakkuv San Domenico 18- rajaline golfiväljak asub Egnathia arheoloogia muuseumi ja Savetelleri sadama vahel. Ilmselt parim golfiväljak Itaalias! Lisaks tasemel tenniseväljakud, kolm välibasseini, üks sise- ja lastebassein, raamatukogu, kaks privaatset rannaklubi ja Egnathia spaa, kus külalisi hellitatakse iidsete Apuulia ravirituaalidega. Möödume hotelli keskmes asuvast dekoreeritud peaväljakust "Il Borgo", mis on justkui jätk fuajees ja tubades kohatud dekoratsioonidele. Nii põnevad detailid ja milline kreatiivsus! Nagu hotelli moto kõlab ka meie kinnitame: Nowhere else... Hotelli lisainfo: http://www.emeraudetravel.ee/borgoegnazia Huvitav info ja reisiuudised ikka Emeraude Travel´ist! Helen Vahter E-mail: helen@emeraudetravel.ee Mobiil:+372 51 77 181


bottom of page