Tai viisa- ja konsulaarinfo

EESTI KODANIK (EV PASS)
Eesti kodanikud saavad viibida Tai Kuningriigis viisavabalt kuni 30 päeva. Antud reegel kehtib juhul kui Kuningkiiri saabutakse lennukiga.
Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
- pass peab kehtima kuni 6 kuud alates sisenemise kuupäevast
- kinnitatud edasi- tagasi lennupiletid, võimalik et küsitakse hotelli majutuse voucher
- piisavad rahalised vahendid
- soovitame vormistada tervise- ja reisikindlustuse

VENE KODANIK, OLEMAS ELAMISLUBA EESTIS
Vene kodanikud saavad viibida Tai Kuningriigis viisavabalt kuni 30 päeva. Antud reegel kehtib juhul kui Kuningkiiri saabutakse lennukiga.
Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
- pass peab kehtima kuni 6 kuud alates sisenemise kuupäevast
- kinnitatud edasi- tagasi lennupiletid, võimalik et küsitakse hotelli majutuse voucher
- piisavad rahalised vahendid
- soovitame vormistada tervise- ja reisikindlustuse
Juhul kui soovitakse viibida Tais kauem kui 30 päeva, on vajalik viisa.

EESTI HALL VÄLISMAALASE PASS, OLEMAS ELAMISLUBA EESTIS
Viisa vajalik.
Vajalikud dokumendid:
- Pass, mis peab kehtima veel vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppu ja milles on vähemalt 2 vaba lehekülge viisa jaoks. Igal taotlejal, kaasaarvatud lapsel, peab olema tai viisa taotlemiseks oma pass
- Viisa ankeet täielikult täidetuna (täita inglise eeles)
- 2 värvilist passifotot 3,5 x 4,5 cm
- Edasi-tagasi piletitebroneeringu koopia
- Hotelli broneering

Viisa maksumus:
1x sisenemisega 55 EUR
2x sisenemisega 90 EUR
3x sisenemisega 129 EUR
Viisa vormistamise tähtaeg - 2 nädalat.

Tai Kuninglik Suursaatkond Stockholmis:
Floragatan 3, Box 26220
100 40 Stockholm, Rootsi
Tel.  +468 791 73 40
Fax + 468 791 73 51
E-mail: info@thaiembassy.se
Kodulehekülg: http://thaiembassy.se/
https://www.facebook.com/messages/1662919733

Liitu meie uudiskirjaga

© Emeraude Reisid

Vana Viru 4 10111 tallinn  Tel 5177181

REG. N 12409243    KM N. EE101607742